31. 5. 2015

Protažení - hluboký stabilizační systém - bederní páteř

 
 
Protažení je pro tělo stejně důležité jako samotné cvičení. Správný trénink se vždy skládá ze :
- ZAHŘÁTÍ
- PROTAŽENÍ (připravujeme tělo na zátěž)
- TRÉNINKOVÁ JEDNOTKA
- ZÁVĚREČNÉ PROTAŽENÍ (regenerace svalů)

24. 5. 2015

Šmakočoko sušenky

Největší chutě na sladké mám v neděli odpoledne. Připadá mi, že v tuto dobu se může zbaštit všechno. A nejhorší je kombinace špatné počasí a nachlazené děti, což znamená být celé odpoledne doma.
Prevence proti nudě a lenošení jsou určitě děti. Ale i když kolem nich pořád běhám, moje chutě jsou rychlejší než ony :o) A to je zrovna dnes! Celý týden řeším co si dobrého připravit, aby šly poporodní kila pomalu ale jistě dolů, je mi potom líto smlsnout výbornou buchtu od babičky. Dobře, jednu si dám, ale další už neee!! A tak se pouštíme s Lili do výroby zdravých sušenek. Já hledám "co dům dá a něco dal" a Lili vše krájí a míchá dohromady. No a za hodinu máme k čaji a ke kávě výborné sušenky hotové. Hlavně jsou plné důležitých živin - například bílkovin (viz Šmakoun), které pomáhají uvolňovat tukové zásoby v buňce, vyvolávají pocit nasycení a jsou nepostradatelné při redukci váhy. Ale o bílkovinách až příště.
Jdeme péct...



 Krok č. 1 - hledám co bych vše do sušenek přidala. Tentokrát mám ovesné vločky, šmakoun brusinka&goja, jablko, kakao, banán, vajíčko, brusinky v hořké čokoládě, med, třtinový cukr a mléko

19. 5. 2015

Trénink č. 3

Náročnost 2, 3, 4, 5 - partie : zadek, ruce, záda, břicho

12. 5. 2015

Trénink č. 2

Náročnost 3, 4, 5 - partie : nohy, zadek, břicho

7. 5. 2015

Trénink č. 1

Náročnost: 3, 4, 5 - partie: nohy, břicho, zadek